Συμμετοχή σε διαδικτυακή εκδήλωση Erasmus+

Την Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021, μαθήτριες και εκπαιδευτικοί του σχολείου μας συμμετείχαν στην διαδικτυακή εκδήλωση με τίτλο «Ευρωπαϊκά Προγράμματα Σπουδών: Πρόκληση και Καινοτομία στην εκπαίδευση» η οποία συνδιοργανώθηκε από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν online/δια ζώσης εκπαιδευτικές δραστηριότητες στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ από σχολεία της Δυτικής Ελλάδας.

Μαθήτριες του σχολείου μας παρουσίασαν στην εκδήλωση τους στόχους του προγράμματος Erasmus+ που υλοποιούμε, με τίτλο CRIOD – Common Roots in Ours Diversity, καθώς και ένα βίντεο που δημιουργήσαμε στο σχολείο μας σε 7 διαφορετικές Ευρωπαϊκές γλώσσες.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας κ. Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος, ο Οργανωτικός Συντονιστής του ΠΕΚΕΣ Δυτικής Ελλάδας κ. Σπυρίδων Παπαδάκης και ο Καθηγητής ΣΘΕΤ του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου κ. Αχιλλέας Καμέας.

Επικεφαλής της Οργανωτικής Επιτροπής ήταν για την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας η Προωθήτρια Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων της ΠΔΕΔΕ κ. Σαρλή Έλενα και για το ΕΑΠ η κ. Γεωργακάκου Ελένη. Το συντονισμό της εκδήλωσης είχαν η κ Σαρλή Έλενα, η κ. Δαββέτα Ελένη και η κ. Γεωργακάκου Ελένη.

Μπορείτε να διαβάσετε εδώ το σχετικό δελτίο τύπου της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας και να δείτε το άρθρο που δημοσίευσε για την εκδήλωση η εφημερίδα Πελοπόννησος στην φωτογραφία που ακολουθεί.