Erasmus days 2021

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με το ΠΕΚΕΣ Δυτικής Ελλάδας διοργανώνουν εκδηλώσεις στο πλαίσιο εορτασμού των Erasmus Days στις 14-16 Οκτωβρίου 2021.

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας κάθε χρόνο αυτές τις ημέρες συμμετέχει ενεργά διοργανώνοντας εκδηλώσεις στις οποίες προβάλλονται τα αποτελέσματα των σχεδίων Erasmus+ των σχολικών μονάδων της περιοχής με τελικούς αποδέκτες την ευρύτερη εκπαιδευτική κοινότητα. Οι δράσεις που διοργανώνονται πανευρωπαϊκά αναρτώνται κάθε χρόνο στην πλατφόρμα www.erasmusdays.eu. Πρόκειται για μία δράση στην οποία πέρυσι συμμετείχαν 84 χώρες, ενώ υλοποιήθηκαν 5024 εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο και την οποία υποστηρίζουν με την παρουσία τους διαμορφωτές εκπαιδευτικής πολιτικής όλων των εθνών.

Συγκεκριμένα το τριήμερο 15-17 Οκτωβρίου 2021 θα υλοποιηθεί η δράση “#ErasmusDays-Ο τοίχος μιλάει και…εμείς ακούμε!”. Πρόκειται για έναν ψηφιακό τοίχο στον οποίο θα υπάρχει εκπαιδευτικό υλικό και ηχητικές εμπειρίες εκπαιδευτικών ή/και μαθητών από τη συμμετοχή τους σε πρόγραμμα Erasmus+. O ψηφιακός τοίχος θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΠΔΕΔΕ και του ΠΕΚΕΣ Δυτικής Ελλάδας και θα είναι διαθέσιμος και προσβάσιμος σε όλους καθ’ όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε στην ιστοσελίδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας