Πρόσκληση σε εκδήλωση

Όπως ήδη γνωρίζετε μαθητές του σχολείου μας διακρίθηκαν στον τελικό του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής W.R.O. και είναι μέλη της ελληνικής αποστολής που θα λάβουν μέρος στην Ολυμπιάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής στον Παναμά (7-9/11/2023) Από την πόλη μας θα λάβουν μέρος επίσης μαθητές του 20ου , 21ου και Πρότυπου Γυμνάσιου Πάτρας.
Στην Ολυμπιάδα αυτή αναμένεται να συμμετάσχουν περισσότεροι από 2,5 χιλιάδες μαθητές από 85 χώρες (περισσότερες πληροφορίες, στα επίσημα sites https://wro2023.org/ και https://wrohellas.gr)
Το φετινό θέμα της Ολυμπιάδας είναι «Connecting the world (Ενώνοντας τον Κόσμο)». Στα πλαίσια της θεματολογίας αυτής, οι ομάδες κατασκευάζουν ρομπότ που βοηθούν στη σύνδεση ανθρώπων και χώρων με βιώσιμο τρόπο.

Ο Οργανισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και Επιστήμης WRO Hellas κατευοδώνει τις 2 μαθητικές ομάδες της Πάτρας διοργανώνοντας μια εκδήλωση προς τιμήν τους. Ως εκ τούτου, σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 18:30 στο Αμφιθέατρο του Αρχαιολογικού Μουσείου Πατρών όπου οι ομάδες θα παρουσιάσουν τα έργα τους.