Συμμετοχή στο 10ο Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας

Αυτή την εβδομάδα πραγματοποιείται διαδικτυακά το 10ο Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας από 14 ως 16 Απριλίου και το σχολείο μας συμμετέχει με ένα βίντεο που φτιάξαμε με τα παιδιά του ολοήμερου τμήματος το φθινόπωρο με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών. Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ https://50dim-patron.ach.sch.gr/2020/languageday/

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε στο ιστολόγιο του Φεστιβάλ
https://10digifestde.blogspot.com/

και να βρείτε το συνολικό πρόγραμμα εδώ
https://tinyurl.com/3kcsbe7f

Για το βίντεο θα γίνει μια δεκάλεπτη παρουσίαση στα πλαίσια του Φεστιβάλ την Παρασκευή 16-4 κατά τη διάρκεια της πρώτης απογευματινής ζώνης από μαθήτριες των Ε και ΣΤ τάξεων.

Προκειμένου να μπορέσουν όλοι οι μαθητές του σχολείου να παρακολουθήσουν κάποια από τα έργα που θα παρουσιαστούν στο Φεστιβάλ μαζί με την παρουσίαση του σχολείου μας, την Παρασκευή τις δύο πρώτες διδακτικές ώρες θα πρέπει να συνδεθούν στην ψηφιακή αίθουσα του Φεστιβάλ που είναι

https://minedu-primary.webex.com/meet/diontourkaki

Ώρα σύνδεσης: 14:10 – 14:20
Διάρκεια προγράμματος: 14:20 – 15:20

Παρακαλούνται οι μαθητές να καταχωρούν το πλήρες ονοματεπώνυμό τους κατά την είσοδο στην ψηφιακή αίθουσα και όχι ψευδώνυμα.

Σε περίπτωση τεχνικών προβλημάτων, παρακαλείστε εναλλακτικά, να ακολουθήσετε τον σύνδεσμο
https://minedu-secondary.webex.com/meet/papadakis

Επομένως, τα παιδιά την Παρασκευή τις δύο πρώτες διδακτικές ώρες θα συνδεθούν στην ψηφιακή αίθουσα του Φεστιβάλ, ενώ τις τρεις τελευταίες στις ψηφιακές αίθουσες των εκπαιδευτικών του σχολείου μας σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμά τους.