Έναρξη σχολικής χρονιάς

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, 

Η Διεύθυνση, το εκπαιδευτικό και το βοηθητικό προσωπικό του 50ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών καλωσορίζουμε όλους και ιδιαίτερα τους μαθητές της Α΄ τάξης καθώς και τους γονείς τους και σας ευχόμαστε καλή και δημιουργική σχολική χρονιά. 

Η καινούρια χρονιά ξεκινά με πολύ καλές προϋποθέσεις, με το σύνολο του εκπαιδευτικού προσωπικού και τα βιβλία στις θέσεις τους, έτοιμα να υποδεχτούν τους μαθητές. Με την άριστη συνεργασία μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών, είμαστε βέβαιοι ότι στο τέλος της σχολικής χρονιάς θα έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα μέσα από μια ευχάριστη διαδικασία μάθησης σε ένα ασφαλές και ευχάριστο περιβάλλον.

Για την καλύτερη λειτουργία του Σχολείου, σας γνωστοποιούμε τα εξής:

Ωράριο λειτουργίας: 

07:00 – 08:00 Πρωινή Ζώνη / Πρόωρη Υποδοχή

08:00 – 08:15 Προσέλευση μαθητών

08:15 Έναρξη μαθημάτων

13:15 Λήξη υποχρεωτικού προγράμματος

13:20 – 17:30 Προαιρετικό ολοήμερο πρόγραμμα. Ενδιάμεση αποχώρηση είναι δυνατή στις 15:00 και στις 16:00.

Η προσέλευση γίνεται και από την είσοδο της οδού Ραγκαβή. Τα παιδιά θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο του Σχολείου πριν τις 08:15 που χτυπά το κουδούνι. Οι αυλόπορτες θα κλειδώνουν στις 08:15, μετά το χτύπημα του κουδουνιού. Οι γονείς/κηδεμόνες θα αφήνουν τους μαθητές στην αυλόπορτα και δεν θα εισέρχονται στον αύλειο χώρο για κανένα λόγο. Σε περίπτωση συνάντησης με το Διευθυντή, αυτή θα γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης, μετά τις 08:30.

Από τη Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου όλες οι τάξεις θα σχολάνε κανονικά στις 13:15

Το πρωινό ολοήμερο θα λειτουργήσει κανονικά από την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου από τις 07:00 έως τις 08:00. Το απογευματινό ολοήμερο θα λειτουργήσει κανονικά από την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 17:30. Ενδιάμεση αποχώρηση είναι δυνατή στις 15:00, και στις 16:00, σύμφωνα με τις δηλώσεις που έγιναν τον Ιούνιο.

Κατά την αποχώρηση στις 13:15, δεν επιτρέπεται σε κανένα συνοδό να εισέλθει στο προαύλιο. Όλοι θα περιμένουν έξω από τις αυλόπορτες όπου και θα παραλαμβάνουν τα παιδιά.  Μόλις οριστικοποιηθεί το πρόγραμμα, θα ενημερωθείτε για το πρόγραμμα συναντήσεων με τους εκπαιδευτικούς.

Από την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου θα λειτουργεί κανονικά το Κυλικείο. Υπενθυμίζουμε ότι το Σχολείο έχει έσοδα από το μίσθωμα του κυλικείου, που καλύπτουν λειτουργικές ανάγκες. 

Παρακαλούνται όσοι από τους γονείς έχουν αλλάξει αριθμό τηλεφώνου (σταθερό ή κινητό) ή διεύθυνση κατοικίας να συμπληρώσουν το συντομότερο την αντίστοιχη φόρμα που βρίσκεται αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Σχολείου ώστε να είναι δυνατή η επικοινωνία σε περίπτωση ανάγκης. Επίσης, όποιοι γονείς έχουν εκκρεμότητες με έγγραφα (ΑΔΥΜ για Α΄ και Δ΄ τάξεις), βεβαιώσεις εργασίας για  ολοήμερο κλπ να τις τακτοποιήσουν άμεσα. Οι μαθητές που δεν έχουν ΑΔΥΜ δεν μπορούν να συμμετέχουν στο μάθημα της Φ.Α.

Όλοι οι γονείς που επιθυμούν τη συμμετοχή των παιδιών τους σε διδακτικές επισκέψεις και σε εκδρομές να συμπληρώσουν την αντίστοιχη φόρμα – Υπεύθυνη Δήλωση που βρίσκεται αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Σχολείου. Η φόρμα – Υπεύθυνη Δήλωση συμπληρώνεται μία φορά και ισχύει για ολόκληρο το σχολικό έτος. Πριν από κάθε  επίσκεψη θα γίνεται ενημέρωση για τον χρόνο, τον τόπο και το κόστος της. 

Το τηλέφωνο του Σχολείου μας είναι το 2610421055. Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι mail@50dim-patron.ach.sch.gr και η ιστοσελίδα από την οποία μπορείτε να ενημερώνεστε http://50dim-patron.ach.sch.gr/

Παρακαλούμε όλους να σεβαστούν τους κανόνες λειτουργίας του Σχολείου για την μεγαλύτερη ασφάλεια των παιδιών.

Σας ευχόμαστε υγεία και αποδοτική εργασία. 

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Ο Διευθυντής 

Σωτήρης Κοράκης

οι εκπαιδευτικοί 

και το βοηθητικό προσωπικό του Σχολείου