Το 8ο τεύχος του Συνδετήρα!

Κατηγορία: Συνεργασίες
Δημοσιεύτηκε στις Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2015
Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0

Ανέβηκε στο διαδίκτυο και μπορεί να διαβαστεί από όλους το 8ο τεύχος του περιοδικού μας "Συνδετήρας", με κεντρικό θέμα "Τα δικαιώματα των παιδιών". Ξεφυλλίστε το, διαβάστε τα άρθρα των μαθητών μας και σχολιάστε τα. 

Το 6ο τεύχος του Συνδετήρα

Κατηγορία: Συνεργασίες
Δημοσιεύτηκε στις Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου 2015
Αξιολόγηση Χρήστη:  / 1

Δημοσιεύτηκε το 6ο τεύχος του Συνδετήρα με αφιέρωμα στο Πατρινό Καρναβάλι. Διαβάστε και σχολιάστε τα 49 άρθρα των 3 σχολείων της Πάτρας.

Συνάντηση συντακτών Συνδετήρα

Κατηγορία: Συνεργασίες
Δημοσιεύτηκε στις Δευτέρα, 20 Οκτωβρίου 2014
Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0

Την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014, στο 50ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών έγινε η συνάντηση των συντακτών του ηλεκτρονικού περιοδικού Συνδετήρα. Μαθητές από το 11ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών και το 35ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών συναντήθηκαν με μαθητές από το σχολείο μας και παρουσία των δασκάλων-αρχισυντακτών του περιοδικού των τριών σχολείων, γνωρίστηκαν, συζήτησαν και αποφάσισαν για θέματα που αφορούν την έκδοση του 5ου τεύχους του Συνδετήρα. Οι μαθητές - συντάκτες που ήταν παρόντες στη συνάντηση θα μεταφέρουν στους υπόλοιπους συμμαθητές τους τις αποφάσεις που έλαβαν στη συνάντηση. Τα κύρια σημεία των αποφάσεων ήταν ότι η ύλη για το επόμενο τεύχος κλείνει στις 20 Νοεμβρίου, ότι το τεύχος θα έχει αφιέρωμα στο χειμώνα και θα περιέχει από 45 έως 60 άρθρα. Όσοι μαθητές των 3 σχολείων θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για τον τρόπο που θα γράψετε τα άρθρα σας, αναζητήστε τους συντάκτες που ήταν στη συνάντηση για να ενημερωθείτε από αυτούς.

Παγκόσμια Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου

Κατηγορία: Συνεργασίες
Δημοσιεύτηκε στις Δευτέρα, 09 Φεβρουαρίου 2015
Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0

Το 4ο τεύχους του Συνδετήρα

Κατηγορία: Συνεργασίες
Δημοσιεύτηκε στις Τρίτη, 03 Ιουνίου 2014
Αξιολόγηση Χρήστη:  / 1

Αναρτήθηκε το 4ο τεύχος του ηλεκτρονικού περιοδικού "Συνδετήρας". Να θυμίσουμε ότι το περιοδικό αυτό γράφεται από μαθητές και μαθήτριες τριών δημοτικών σχολείων της Πάτρας. Του 11ου, του 35ου και του 50ου, του δικού μας δηλαδή. Καλή ανάγνωση στα άρθρα των παιδιών.