Μαθητικοί Αγώνες Σκάκι 2017

Κατηγορία: Το σχολείο μας
Δημοσιεύτηκε στις Τετάρτη, 05 Απριλίου 2017
Αξιολόγηση Χρήστη:  / 1

Το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Μαρτίου 2017 διεξήχθησαν οι Μαθητικοί Αγώνες Σκάκι 2017 για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας που οργανώνει κάθε χρόνο η Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Πελοποννήσου. Πολλοί μαθητές του σχολείου μας έλαβαν μέρος και κέρδισαν διακρίσεις. Συγκεκριμένα η μία από τις δύο ομάδες του σχολείου μας κατέκτησε την 5η θέση μεταξύ 44 ομάδων δημοτικών σχολείων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και κέρδισε και την πρόκριση για τους Πανελλήνιους Μαθητικούς Αγώνες 2017. 

Σε ατομικό επίπεδο, η μαθήτρια της Στ΄ τάξης Νικολάου Εβελίνα κέρδισε την 1η θέση στα κορίτσια της τάξης της και έλαβε το χρυσό μετάλλιο, ενώ η μαθήτρια της Δ΄ τάξης Αγγελοπούλου Μελίνα κέρδισε την 3η θέση στα κορίτσια της τάξης της και έλαβε το χάλκινο μετάλλιο.  

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές μας που έλαβαν μέρος στους αγώνες και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στο δύσκολο αυτό πνευματικό παιχνίδι.

Αποκτήσαμε λογότυπο!

Κατηγορία: Το σχολείο μας
Δημοσιεύτηκε στις Πέμπτη, 09 Ιουνίου 2016
Αξιολόγηση Χρήστη:  / 1

Όπως βλέπετε εδώ και λίγες μέρες, στο πάνω αριστερά μέρος της ιστοσελίδας υπάρχει το νέο μας λογότυπο με τη ρωμαϊκή γέφυρα. Το λογότυπο ήταν ιδέα του δασκάλου του σχολείου μας Κολύρη Βρεττού, ο οποίος και την υλοποίησε σχεδιάζοντας το υπέροχο αυτό λογότυπο. Η ρωμαϊκή γέφυρα βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από το σχολείο μας και είναι ένας από τους σπουδαιότερους αρχαιολογικούς θησαυρούς της πόλης μας. Η γέφυρα χτίστηκε τον 1ο - 2ο αιώνα μ.Χ. και θεωρείται η καλύτερα σωζόμενη δίτοξη γέφυρα της Ελλάδας.