Ελαιοχρωματισμός κοινόχρηστων χώρων του σχολείου μας

Το σχολείο μας αλλάζει…

Ένα πιο χαρούμενο σχολείο αντίκρισαν οι μαθητές μας μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Με πρωτοβουλία του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων οι κοινόχρηστοι χώροι και οι εσωτερικές πόρτες του σχολείου βάφτηκαν με χαρούμενα χρώματα. Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό!

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συνέβαλαν σ’ αυτό. Τον Δήμο της Πάτρας με τον Αντιδήμαρχο Παιδείας κο Αθανασόπουλο Ανδρέα και τον Προϊστάμενο Τμήματος Σχολείων κο Σίδερη Γιάννη που μας προμήθευσε τα χρώματα. Την αρχιτέκτονα του Δήμου κα Σίνου για την πρόταση της για τα χρώματα. Τους γονείς, τους δασκάλους και τις νηπιαγωγούς που συνεργάστηκαν για την τελική επιλογή των χρωμάτων. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον Σύλλογο Γονέων για την κάλυψη του κόστους των εργασιών και τις κυρίες του Συλλόγου Τσουράκη Κατερίνα, Σαρρή Τζένη και Παπαδοπούλου Δήμητρα γιατί όλες τις ημέρες βρίσκονταν στο σχολείο και επέβλεπαν τις εργασίες. Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς του σχολείου μας κο Πολυδώρου Αθανάσιο, ο οποίος εργάστηκε αφιλοκερδώς και διαμόρφωσε την θεατρική σκηνή του αμφιθεάτρου, τοποθετώντας γυψοσανίδες και τον κο Ρέζο Άγγελο για την κάλυψη των εξόδων τοποθέτησης καναλιών για τη διαχείριση των καλωδίων του αμφιθεάτρου.

Ευχαριστούμε θερμά όλους για την προσφορά και την συμβολή τους στη συλλογική μας προσπάθεια να διαμορφώσουμε ένα σχολείο πρότυπο αισθητικής, ευχάριστο, ικανό να εμπνέει τους μαθητές του!