Ένα μεγάλο ευχαριστώ από το Χαμόγελο του Παιδιού

Αγαπητές δασκάλες, αγαπητοί δάσκαλοι,

Αγαπητοί γονείς ,

Και φυσικά αγαπητά παιδιά

Θα θέλαμε να σας εκφράσουμε το πιο ζεστό μας ευχαριστώ για την δυνατότητα που μας δώσατε να στηρίξουμε φέτος τα Χριστούγεννα 3266 παιδιά. Συγκεκριμένα μέσα από την απλόχερη κίνηση σας να συγκεντρώσετε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης όλοι μαζί καταφέραμε να περάσουν όμορφες στιγμές 2947 παιδιά που στηρίζουμε με τις οικογένειες τους αλλά και 319 παιδιά που μένουν στα σπίτια του Συλλόγου μας.

Σύντομα θα λάβετε, εάν δεν έχετε ήδη λάβει, έπαινο και ευχαριστήρια επιστολή από τον Σύλλογο. Η τόσο σημαντική κίνηση σας κατάφερε να εξασφαλίσει το χριστουγεννιάτικο και όχι μόνο γεύμα στα παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Πέρα από την ανάγκη μας όμως να σας πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ θέλουμε να εκφράσουμε συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια τους αλλά και θερμά συγχαρητήρια στους γονείς και εκπαιδευτικούς τους που τους έδειξαν το δρόμο της στήριξης και της αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο. Μένοντας πιστοί στα λόγια του ιδρυτή του Συλλόγου μας, Ανδρέα Γιαννόπουλου, «εάν ενωθούμε όλοι θα τα καταφέρουμε».

Για ότι χρειαστείτε θα είμαστε δίπλα σας (http://www.hamogelo.gr/36.1/Ti-kanoyme)

Με εκτίμηση

Τμήμα Ενημέρωσης Παιδιών, Γονέων και Εκπαιδευτικών

e-mail: school@hamogelo.gr

Τηλ. 2107609550 – 3