Ανακοινώσεις

Πολλές οι δραστηριότητες για το σχολείο μας, τις επόμενες ημέρες. Συγκεκριμένα:

Το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Μαρτίου, στο ξενοδοχείο Πόρτο Ρίο θα διεξαχθούν οι μαθητικοί σκακιστικοί αγώνες για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, στους οποίους το σχολείο μας πέρσι πήρε την πρώτη θέση. Φέτος συμμετέχει το Σάββατο με 3 ομάδες και την Κυριακή στο ατομικό πρωτάθλημα θα πάρουν μέρος αρκετοί μαθητές μας. Για οδηγίες πατήστε στην εικόνα.

Την Κυριακή 22 Μαρτίου, η Ε΄ τάξη του σχολείου μας συμμετέχει στην ημερίδα που οργανώνει η Ελληνική Εταιρεία για τις Νευροεπιστήμες και το Πανεπιστήμιο Πατρών, με θέμα “Εγκέφαλος … στην αναζήτηση των μυστικών του.”, στις 10.00 στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

____________________________________________________________

Τη Δευτέρα 23-03-2015 οι μαθητές των Δ΄-Ε΄-ΣΤ΄ τάξεων σχολείου μας θα επισκεφθούν την πόλη του Μεσολογγίου με την ευκαιρία της επετείου της 25ης Μαρτίου. Οι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης θα παρουσιάσουν στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο την θεατρική παράσταση «Ελεύθεροι Πολιορκημένοι» και στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τον Κήπο των Ηρώων και το Μουσείο Ιστορίας & Τέχνης της Ιεράς πόλεως του Μεσολογγίου. Η αναχώρηση θα γίνει το πρωί στις 08.15 και η επιστροφή περίπου στις 14.00